Podrobnější informace k připravované akci Taurea - Stesk padlých. (20.05.2014, 2267x, Kobra)

Na začátku května jsme přinesli první informace o Stesku padlých - predevším tedy jeho datu a místu konání. Také jsme představili menší prolog k ději akce.

Uplynul nějaký čas a můžeme říci, že byl odveden solidní kus práce. Stesk padlých má sice ještě daleko ke své finální podobě a ještě nás na něm čeká spoustu práce. Můžeme však prozradit, že web už je z větší části hotov a momentálně se už dolaďují spíše maličkosti. Zatím nebudeme dávat žádná určitá data, ale možná se stránek a společně s nimi i přihlašování dočkáte dříve, než jsme původně avizovali.

Taktéž jsme slíbili, že budeme minimálně jednou týdně informovat o novinkách týkajících se Stesku padlých. Týden jsme sice značně přesáhli, ale o to více toho tato novinka přinese. Níže naleznete kompletní rozpis a informace týkající se herního světa, kde se letošní Taurea bude odehrávat, a také seznam frakcí, za které bude možno se přihlásit.

  • Stesk padlých - Herní svět
  • Stesk padlých - Frakce

    Poslední novinkou je "aktualizované" fórum, které bylo optimalizováno pro Stesk padlých. Zatím se tam toho moc nedozvíte, je však připraveno na start přihlašování. Letos bude podstatně více propojeno s přípravou jednotlivých frakcí a podpoře vzájemné komunikace mezi jejich členy.

    Ještě poslední dodatek, pokud by už měl někdo jasno, za kterou frakci pojede a případně by měl zájem na účasti ve vedení některé z nich, může se ozvat na našem emailu, pm na fóru nebo pm na fb.

  • Hodnocení: [7,00], 6x (1 kachnice - děěsný, 7 kachnic - úžobájo)
    Design & system Iri Copyright © 2015, Taurea