Přidali jsme rozcestník, fórum, encyklopedii a betu Přísahy Spravedlivého (15.04.2012, 1995x, Iri)

Přidali jsme rozcestník, fórum, encyklopedii a betu Přísahy Spravedlivého

Konečně máme první fázi za sebou, beta stránek Taurey VII: Přísahy spravedlivého je spuštěna. Stihli jsme včerejší datum, v půl dvanácté bylo vše připraveno. Jenže potom na hostingu spadla celá databáze, takže vlastně vůbec nevím, kdy to opravili a web začal fungovat.

Velmi by nám pomohlo, pokud byste si stránky prošli, ideálně se zkusili třeba i přihlásit (neplatí to) a napsali svůj názor na fórum. Tohle není finální podoba a leccos se může ještě předělat tak, aby se Vám to líbilo.

Přidali jsme také Encyklopedii Taurea, což časem bude velmi zajímavý zdroj informací o taurejském světě, teď ale obsahuje jen asi 10 článků.

Opět jsme také rozjeli fórum a doufáme, že tu časem zavládne podobná atmosféra jako na tom starém. Trochu nám totiž chybí.

Včera večer se nám ještě nějak povedlo rozbít tu registraci nových lidí, to jsem opravil až dnes ráno – teď už by vše mělo být v pořádku. Za velmi rychlé nahlášení problému děkuji Cirionovi.

A když už jsem u toho děkování, budu v něm chvíli pokračovat.
Chci poděkovat Itgannovi, Kilgorovi a Gavinovi, kteří vydrželi šílené tempo nakonec devatenáctihodinové schůzky a spolu se mnou dodělali první verzi webu.

Dík patří také Norah, která se včera dobrovolně a aktivně nabídla, že nám pomůže a provedla korekturu všech textů na webu.

Ještě vlastně také děkuji Ivanovi za zapůjčení klávesnice a myši :)

Pro ilustraci přikládám pár fotek z této mocné schůzky, mějte se fajn a podělte se na fóru o své dojmy z této změny.

(obrázek kliknutím zvětšíte, kliknutím zavřete, mezi jednotlivými se dá přepínat šipkami)

1
Hodnocení: [6,60], 5x (1 kachnice - děěsný, 7 kachnic - úžobájo)
Design & system Iri Copyright © 2015, Taurea