aneb co se všechno schumelí mezi dvěma manžely (04.11.2010, 2364x, Iri)

Luther již dává na počítači dohromady Kobrou nakreslenou mapu. Zatím má rozměry asi 35000x15000, ale budeme ji optimalizovat. Přemýšlíme také o webové klikatelné přibližovací extra ýbr super drag and drop mapě, ale zatím ani nevíme, jak moc nereálné to je. Navíc ji také teď ještě není moc kam dát, to ale souvisí s dalším Kobrovým ambiciózním plánem avizovaném minule.

Co se naší malé zimní až jarní akce týče, začíná dostávat setsakra konkrétní rozměry. Bude jen pro 6 lidí, většinou "kamarádek" některých orgů :) Pomalu začínám věřit, že by se skutečně mohla uskutečnit, ale známe Taureu VI.

Zatím nemáme ani pracovní název, ale to je možná dobře - nad vymýšlením jména "Anthera" jsme také promarnili alespoň 4 hodiny. Organizace téhle novinky se nese také v novém stylu - schůzkám dáváme jakýsi formát a dokonce se občas ví, co se bude probírat příště.

Vznikla také funkce garanta jednotlivých věcí, na kterých děláme. Už to byla docela nutnost, teď je konečně možné problémy na někoho konkrétního házet.

Garant jarní komorní záležitosti je Luther a zatím se docela osvědčil. Prosadil sice na svůj věk odvážně obnažené čtrnáctileté hostesky na schůzkách, ale každý šéf má nějakou slabost.

Posíláme pusu, muck.

Hodnocení: [7,00], 2x (1 kachnice - děěsný, 7 kachnic - úžobájo)
Design & system Iri Copyright © 2015, Taurea