Tradiční pracovnější záležitost (21.05.2010, 3641x, Žalmanderiva)

Cíle:


  • Sepsat veškeré články na oficiální web Taurea o.s. a umožnit tak jeho spuštětní

  • Sepsat základní info o akci Xenoekia a přiblížit tak spuštění webu a registrací

  • Vytvořit strukturu registračního dotazníku, podmínek registrace a podmínek pro účastníky

Účast: Iri, Strejda, Kobra, Žalmanderiva; Gavin se omluvil pro studijní důvody (studuje na VŠE, takže pochyby ostatních členů o relevantnosti jeho omluvy byly na místě)

Svolavatel: Iri

Organizace: Strejda

Místo: Pod Hradištěm 20; Kralupy nad Vltavou

Rozpočet: 100Kč (+ cestovní výdaje)

Shrnutí: Pili jsme kofolu a jedli snacky Bersi. Takže celý večer měl od počátku jistý intelektuální podtón. Náš smyčcový kvartet však naplno rozproudila teprve výtečná debata na téma Max Hardcore, která měla zásadní vliv na rozdělení úkolů mezi jednotlivé členy schůze. Rozdaly se tedy notebooky a začali jsme pracovat.
Abychom nevypadli z nálady nastolené začátkem setkání, pouštěli jsme si pro posílení inspirace nejlepší scény z Pirates 2: Stagnetti's Revenge a přitom jedním okem koukali na zápas Kanada x Rusko. Každý musel uznat, že Evan Stone je výborný komik a že Kanada neměla sebemenší šanci.
„Je ta blondýna, kterou často na letošním MS ukazujou mezi českýma fanouškama, Jágrova holka?“ zeptal jsem se v jednu chvíli pejorativně.
„Nevim,“ odpověděl Kobra, načež nastalo krátké o to však intenzivnější ticho. Zdánlivě zanedbání hodná post-existenciální výměna informací... z tohoto dialogu je však jasně zřejmá tvořivá nálada, která celým večerem monotónně prosakovala a nenechala ani ta nejnedostupnější místa našich těl suchá.
Možná i proto mohu zhodnotit dnešní schůzku ve výsledku následovně...

Výsledek: Schůzka proběhla úspěšně a moc se nám líbila.

Hodnocení: [6,85], 14x (1 kachnice - děěsný, 7 kachnic - úžobájo)
Design & system Iri Copyright © 2015, Taurea