aneb malá povinnost (20.01.2011, 2384x, Iri)

Máme za sebou druhou oficielní schůzku sledovanou zápisem a doprovázenou volbami. Do výboru jsme opět, díky velkému štěstí a naději v našich očích, kterou prostě nešlo zklamat, byli zvoleni všichni.

Předsedou jsem se stal já, protože jsem ze všech nejlepší. Revizorem jest nyní opět Luther, neboť je ze všech nejvíc pořádný a co projde jeho kontrolou, to musí splnit známky největší kvality. Na ostatní se další funkce navzdory jejich kvalitám, o kterých občas sním před spaním, nedostaly, protože jich je málo (funkcí, ne kvalit). Časem bychom ale mohli nějaké doplnit, ať si každý přijde na své.

Teď trochu vážněji. Schůzka nebyla moc optimistická, atmosféra se spíše podobala veselí na potápějící se lodi. Pravděpodobně je to ale spíše způsobeno druhotnými jevy jako počasím venku a velkým pracovním vytížením u některých z nás, než situací našeho mocného o.s.

Kobra nám vlévá do žil zpět chuť na klasičtější fantasy larp, po kterém se pár z nás už trochu stýská. Od Xenoekie důsledněji razíme politiku „nebudeme nic slibovat, dokud to nebude skutečně jasné“. Čili nic neslibujeme, jen rozvíjíme pár docela zajímavých nápadů.

To je pro dnešek vše, pro dokreslení atmosféry přidávám video z youtube, které jistě ocení nejeden fanoušek LuŠtěLy.

Mějte se, už aby bylo jaro.

(P.S.: Situaci kolem malé akce pro orgské kamarádky nepřipomínám, více po osobních otázkách).

Hodnocení: [6,25], 4x (1 kachnice - děěsný, 7 kachnic - úžobájo)
Design & system Iri Copyright © 2015, Taurea