První infomaily k akci Přísaha Spravedlivého byly rozeslány (15.08.2012, 1965x, Kobra)

Zdravíme všechny přihlášené na Přísahu Spravedlivého, dnes v brzkých hodinách byla rozeslána první vlna informačních mailů k akci.

Krom několika méně či důležitých poznámek naleznete v příloze pravidla pro vaše povolání a upravená obecná pravidla. Doporučujeme obojí přečíst a především obecným pravidlům věnovat zvýšenou pozornost.

Jak si jistě všimnete, mail neobsahuje některé potřebné herní informace - podklady pro hru, info o víře, světě atd. budou společně s přílohami k dovednostem (například výběry kouzel) přiloženy k druhému informačnímu mailu, který odešleme nejpozději tento čtvrtek v noci nebo brzkých pátečních hodinách. Pokud byste se náhodou již nedostali online a k mailu, veškeré potřebné info bude přítomno i přímo na akci a budete mít čas si ho zde prostudovat.

Pokud máte jakékoliv dotazy, prosbu či cokoliv, vše směřujte buď na naše fórum nebo tento email. Dodávám, že na místo konání se přesouváme již v neděli ráno 19tého, do té doby budeme schopni odpovědět na jakékoliv dotazy online. Poté už budeme dostupni pouze na mobilních telefonech. V případě, že si tedy na poslední chvíli vzpomenete na nějaký dotaz nebo se například cestou ztratíte (ať už autem nebo cestou z nádraží), zavolejte na jedno z těchto čísel - dotaz zodpovíme a snad se nám i podaří Vás případně navést na místo.

Doufáme, že se s většinou z Vás uvidíme již v úterý poblíž Nového Města na Moravě přímo na akci

Pokud Vám nedorazil infomail, znamená to, že nejste autorizovaný, v takovém případě Vám nejspíš chybí nějaká důležitá informace v přihlášce, jakmile si ji doplníte, tak Vás autorizujeme a infomail odešleme.

Hodnocení: [7,00], 1x (1 kachnice - děěsný, 7 kachnic - úžobájo)
Design & system Iri Copyright © 2015, Taurea