Taurea o.s. spustila svůj první web (21.05.2010, 2491x, Iri)

Jak si můžete všimnout, kompletně jsme předělali celé stránky. Použili jsme velmi rozšířenou „blogovou“ formu, takže sem budeme dávat informace o aktuálním dění.

Vše je rozděleno do 4 skupin, z nichž jsou tři formální a jedna neformální. V kategoriích Xenoekia, Starší taurejské akce a Kolem nás naleznete oficiální zprávy o těchto věcech. Do poslední skupiny Zajímavosti budeme dávat články různé a neformální, prostě to, co se komu bude zrovna chtít.

Na úvodní stránce naleznete nejnovější články, vlevo oficální a vpravo Zajímavosti. Takto je to vymyšleno jen proto, abychom si nepřekrývali ty důležitější články.

V pravém panelu také kromě odkazů a vyhledávání naleznete Bleskovky, což jsou aktuální velmi krátké zprávy o tom, co se kolem Taurey děje.

V sekci Download (odkaz najdete vpravo nahoře) se zatím nachází pouze stanovy našeho o.s.

Doufám, že se Vám naše nové stránky budou líbit. Ať už ano nebo ne, nebudete nám to moci dát najevo přímo a viditelně pro všechny, neboť jsme zatím nepřidali žádné komunikační prvky. Pokud nám budete cokoliv chtít, neváhejte a pište na Taurea@taurea.cz. V sekci O nás naleznete také kontakt přímo na každého ze skupiny. Další cestou je použít naše staré stránky, které forem komunikace nabízely celou škálu a některý z orgů (hlavně já) se tam občas podívá.

Hodnocení: [5,00], 3x (1 kachnice - děěsný, 7 kachnic - úžobájo)
Design & system Iri Copyright © 2015, Taurea