Asi nastal ten správný čas, abychom dali něco vědět (05.02.2012, 1871x, Iri)

Po dlouhatánské pomlce jsme se konečně odhodlali něco napsat i sem a ne jen do našich tajných taurejských sešitů. Píšu my, ale jsem to zase já, jak znalí těchto stránek již vědí. To bude jednou krása, až sem něco napíše někdo jiný.

Ale to jsem trochu odbočil a nostalgicky se zahleděl do rozbíhajících se paprsků pravděpodobnosti; hurá zpět do šedé, a přitom ne, skutečnosti potažmo současnosti.

Toto léto, přesněji řečeno, v úterý 21. srpna - pátek 24. srpna se bude konat sedmý díl našeho pár let opuštěného světa s titulem Taurea VII: Přísaha spravedlivého. Moudří už vědí, kam se poděla šestka.

Zatím nechci dávat vědět přesnější informace, počkejme si na stránky akce. Ty jsou mimochodem hotové tak z 50 procent, předpokládám, že v nejhorším do konce března budou spuštěny, snad to ale vyjde dříve.

Tak dlouho jsme se smáli Norgathu, že jen dřevák může udělat termín od úterý do pátku, až se nám to stalo taky. My tedy budeme na vás ještě navíc apelovat, abyste zůstali do soboty a to nejen kvůli poslednímu večeru, na který bude konečně čas, budeme také potřebovat pomoci sklidit tábořiště. Avizovaný počet pro tuto činnost je 20 lidí, trochu mě to zaskočilo. Tak deset nás bude, ale sami to nezvládneme.

A to se již nenápadně dostávám k dalšímu bodu, ze kterého mám mimochodem trochu strach. Sedmý díl světa se totiž bude konat u vísky Lísek, která je nedaleko Nového Města na Moravě. Ano, je to trochu zvláštní a ne, nezbláznili jsme se. Dovedly nás k tomu čistě prozaické důvody, nakonec je to vlastně jediné tábořiště (psali jsme si asi s deseti zástupci), které nám vyhovuje a zároveň stojí tolik, že nám na akci ještě přijedete.

Cenu se snažíme různými triky uměle snižovat a nikdo si už nedělá iluze, že bychom mohli být třeba lehce v plusu, jen nechceme skončit jako na třetí themě, čili s dluhem 8000 Kč.

Ale dost mluvení o takových přízemních věcech.

Poučili jsme se z nejpalčivějších chyb, vybrali největší výhody z them a oprášili s nimi svět, ze kterého jsme zase vyházeli největší podivnosti. Děláme na tom skutečně často a hodně, tato míra aktivity je pro nás dosti netypická. Řeknu Vám, skutečně se těším, až se to rozjede, takhle zvědav na naší vlastní akci jsem ještě nebyl. Povolání jsou rozmanitá a přitom se odlišují jedno od druhého, skillů je málo, ale jsou použitelné a zajímavé, ekonomika má na čem stát a příběh není pro jednu skupinu hráčů.

Udělali jsme velký krok ale zatím jen na papíře, realizovat ho už musíte spolu s námi. (Ano, nevykrádám Morfea).

Tak se mějte a zase za pár,
     I

Hodnocení: [6,50], 2x (1 kachnice - děěsný, 7 kachnic - úžobájo)
Design & system Iri Copyright © 2015, Taurea