aneb již zítra odjíždíme na herní místo (23.08.2013, 2092x, Kobra)

Takže takové shrnutí ještě před akcí.

Nakonec již zítra ráno odjíždíme na herní místo, tudíž počítejte s tím, že naše komunikační možnosti přes internet budou dosti omezené až žádné. To znamená, že jen těžko zodpovíme jakékoliv dotazy či budeme moci řešit detaily ohledně postav apod.

V průběhu předchozích dnů a také dneška jsme doautorizovali všechny přihlášené a také rozeslali 1.infomaily obsahující podklady pro vaší frakci, info pro vůdce frakcí, informace o vašem povolání + jakékoliv přílohy a také vedlejší dovednosti, v neposlední řadě také upravená všeobecná pravidla a pravidla pro boj a magii. Ty jsme na našem webu updatovali 20.8 a ta se shodují těmi v infomailech.

Pokud čirou náhodou, ač doufám, že se tomu nestalo, nedorazil infomail či chybí nějaká jeho část, tak se, prosím, do zítra ozvěte, samozřejmě dopošleme.

Zítra ráno před odjezdem budeme ještě doposílat 2.infomail, takový tradiční před akcí. Ten bude obsahovat především kontakty na organizátory, které doporučujeme použít, pokud byste měli důležitý dotaz či informaci na organizátory, které nepočkají až na místo. Také výběr magie (pro ty, co si vybrali - viz. infomail, oni už vědí a kdo to nestihl, může si dovybrat na místě) a případně i informace k dovednostem jako je např. šeptanda. Možná ještě něco, jestli si ještě vzpomeneme na něco důležitého.

Jinak, jestli máte jakékoliv dotazy, tak dnes máte ještě možnost, se na ně tázat - buď formou emailu či na fóru nebo klidně na FB. Budeme v kontaktu.

Hodnocení: [6,75], 4x (1 kachnice - děěsný, 7 kachnic - úžobájo)
Design & system Iri Copyright © 2015, Taurea