akce se již kvapem blíží, tak nějaké to info... (05.06.2016, 3421x, Kobra)

Ahoj, čas se krátí a Taurea se nám již nemilosrdně blíží. Přípravy jsou v plném proudu a snažíme se dokompletovat vše potřebné. Máme pro vás hned několik zajímavých informací, které pro přehled rozepíši do bodů níže.

1) Encyklopedia už se probouzí k životu. Bohužel na ní kvůli dalším povinnostem nemáme tolik času, kolik by si zasloužila. Každopádně již nyní je 6 sekcí plně zkompletovaných a ty zbylé budou následovat v rámci následujícího týdne. O zkompletování zbylých sekcí budeme pravidelně informovat a stejně tak se zmíníme, pokud by něco přibylo v těch již kompletních, aby nikdo o nic nepřišel.

2) Prosíme všechny přihlášené, pokud to mají v plánu, aby si do poznámky v přihlášce doplnili historii postavy. Historie postavy je každopádně čistě dobrovolná. Máte na to čas nejpozději do středy 8.6 včetně, pak už na ni bohužel nebudeme brát v podkladech pro vaší postavu zřetel.

3) Podklady pro postavu chystáme jakou součást 1. informačního emailu před akcí. Ten budeme rozesílat v rámci následujícího pracovního týdne. Pokud se to nestihne, tak až o víkendu. Součástí tohoto emailu bude vše potřebné i méně potřebné pro vaší postavu, ať už se to týká jejích herních informací nebo zvláštních dovedností. Těsně před akcí pak pravděpodobně budeme rozesílat ještě 2. informační mail, pokud tedy jeho obsah nevměstnáme již do toho prvního. V druhém budou již klasické těsně-předherní informace k akci samotné, jak se dostat na místo, kdy dorazit atp.

4) Všeobecné dovednosti a info k nim - to přibude nejpozději ve stejný čas, co budeme rozesílat 1. informační email, ale spíše dříve. Uvidíme, jak se zadaří.

5) Dodatečné frakční podklady - něco už máte ve frakčních místnostech, avšak to zdaleka není vše. Každopádně zbytek vám tam nauploaduji nějak přes následující týden. Jen aby bylo jasno - následujícím týdnem se myslí 6.6-12.6.

6) Pokud někdo z přihlášených již nyní ví, že nepojede - ať už z jakéhokoliv důvodu, tak nám prosím dejte vědět buď na fb přes soukromou zprávu nebo na náš email. Díky moc. Zlobit se nebudeme, jen se případně chceme přizpůsobit situaci a případně ještě doshánět hráče.

7) Stále hledáme pár osob do bestiáře. Pokud o někom vhodném víte, budeme jedině rádi.

To je snad prozatím vše. Pokud máte jakýkoliv dotaz, směle se zeptejte, rádi odpovíme. Můžete buď v diskusi či soukromou zprávou na fb nebo na náš email.

Hodnocení: [7,00], 3x (1 kachnice - děěsný, 7 kachnic - úžobájo)
Design & system Iri Copyright © 2015, Taurea