aneb další akce z fantasy světa Taurey je tu! (11.08.2015, 2375x, Kobra)

Ahoj, po dlouhé době konečně přinášíme stručné info o připravované Tauree, včetně jejího termínu, místa konání a mnoha dalších informací. Momentálně sice usilovně pracujeme na blížící se 42k, to však neznamená, že bychom na Taureu zcela zapomněli. Takto tedy chceme dát najevo, že se něco děje a ani letos o Taureu nepřijdete, i když tento rok dostála zásadních změn od předchozích ročníků. Snad se budou líbit.

Tento rok se vydáte k prokletému Údolí Zapomenutých jako člen vyhlášené Černé kompanie. Příběh se odehrává na pozadí válečného konfliktu, který zasáhl plnou silou prakticky celý civilizovaný svět včetně Taurey samotné. Vypráví o osudech jednotlivých členů, jenž mohou svými činy zvrátit celý průběh války, a to nejen legendárních vojevůdců a válečníků, ale i pouhých děveček a pážat, kteří družinu zdánlivě pouze doprovází. Každého rozhodnutí totiž může ovlivnit mnohé a není pochyb, že tomu, co expedici v údolí čeká, není nikdo schopen čelit sám. Jednotlivé frakce výpravy však mají vlastní cíle a bude těžké je sjednotit.

Hra samotná je založena na zajímavých, ale přes to jednoduchých pravidlech, do detailů propracovaném světě a v rámci hry poté především na reálném prožitku, noční hře, hutné atmosféře, živoucím ději, který se může kdykoliv podle zásahů postav změnit, a v neposlední řadě i zajímavých postavách a herních reáliích.

Pokud vás letošní Taurea zaujala, doporučujeme si přečíst dokumenty níže, které vám zodpoví mnoho otázek a lépe vykreslí akci jako takovou - zároveň obsahují několik zásadních informací, které se později objeví i na webu.

  • Info
  • Prolog
  • Frakce

    Ještě takový malý dodatek k webu. Momentálně na něm usilovně pracujeme. Počítáme, že bychom ho mohli spustit již v rámci srpna, ale zatím nic neslibujeme, přihlašování však bude určitě spuštěno začátkem září, maximálně týden po 42k.

  • Hodnocení: [7,00], 2x (1 kachnice - děěsný, 7 kachnic - úžobájo)
    Design & system Iri Copyright © 2015, Taurea