aneb co tak děláme, když se ta Taurea blíží. (16.07.2014, 2032x, Kobra)

Dlouho jsme se neozvali, proto bychom to rádi napravili a jen stručně informovali, na čem se zrovna, co se týče Taurey, pracuje.

Trochu jsme zase zapracovali na reáliích světa Taurey. Naše encyklopedie se může těšit z drobného redesignu a také výrazného updatu sekce Víra.

V následujících týdnech v průběhu července a srpna máme v plánu doupdatovat zbývající sekce a to včetně těch z předchozího ročníku, kterých se dotkl ten rok od poslední akce. Počítáme přibližně s updatem dvou sekcí na týden (aby se to rozumně do Taurey vůbec stihlo), ale uvidíme, jak to půjde od ruky.

Minulý týden jsme také překonali hranici první desítky přihlášených, doufáme, že v tomto duchu bude přihlašování pokračovat a akce se brzy zaplní. S tím se nese i další informace. Vzhledem k momentálnímu rozložení sil přihlášených ukončujeme přihlašování k Zatraceným. U ostatních frakcí je stále dost místa.

Pro již přihlášené. To, že jsou vaše přihlášky neautorizované znamená pouze, že jsme se ještě nedostali k rozeslání herních pravidel pro vaše postavy a také zpřístupnění herních podkladů pro vaše frakci. To napravíme tento týden, počítáme ale, že asi až o víkendu.

Hodnocení: [6,33], 3x (1 kachnice - děěsný, 7 kachnic - úžobájo)
Design & system Iri Copyright © 2015, Taurea