aneb už se to blíží! (12.08.2012, 2068x, Kobra)

Ač se možná ze stránek může zdát, že se nic moc neděje. Opak je pravdou, přípravy jsou v plném proudu a nám zbývá už ani ne deset dní před akcí samotnou.

Nezapomeňte, že v úterý 14. (tedy za dva dny) budou ve večerních hodinách hromadně rozesílány informační maily, které budou krom potřebných neherních informací obsahovat taktéž kompletní herní info, potřebné informace o světě (historie, geografie, víra atd.) a taktéž především dovednosti vaší postavy.

Jakékoliv dotazy směřujte buď na naše fórum nebo email. Nutno dodat, že se již 19tého ráno přesouváme na herní místo, takže budeme dostupni pouze na mobilu (teď si nejsem jist, zda máme čísla vypsána zde na webu, každopádně budou součástí infomailu).

Jak jste si mohli všimnout, ne uplně se nám podařilo zaplnit hráčské stavy, tudíž uvítáme další hráče. Na druhou stranu komornější atmosféra hře rozhodně nemůže ublížit.

Taktéž bych poprosil, aby si všichni neautorizovaní doplnili do úterý přihlášku. V opačném případě jim jen těžko budeme moci odeslat infomail.

To je snad vše, co jsem chtěl sdělit.
Na viděnou na Tauree!

Hodnocení: [6,50], 2x (1 kachnice - děěsný, 7 kachnic - úžobájo)
Design & system Iri Copyright © 2015, Taurea